Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Idealno pojačanje

Novi hit Premierlige: ''Od Balea nisu imali igrača koji je mogao uplašiti ljude, ovo je u Henryjevom stilu''

Lucas Moura junak je velike pobjede Tottenhama na Old Traffordu.

Lucas Moura (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Lucas Moura prvi je igrač koji je zabio dva gola u Premierligi na Old Traffordu od Sergija Agüera u pobjedi Cityja 4:2 u travnju 2015. godine, a njegov Tottenham ima najbolji start u prvenstvu nakon 2009.

Brazilac je stigao u Tottenham u siječnju ove godine iz PSG-a za 25 milijuna funti i mogao bi se pokazati idealnim pojačanjem za Pochettinovu momčad. Smatra to i bivši igrač Liverpoola Jamie Carragher, koji radi kao stručni komentator Sky Sportsa.

''On bi mogao odvesti Tottenham na drugu razinu. Spursi su uvijek imali vrhunske igrače, ali kao da im je nedostajao još jedan specijalni igrač poput Garetha Balea. Nakon njega nisu imali igrača koji je stvarno mogao uplašiti ljude. Možda je on taj čovjek'', rekao je Carragher u emisiji Monday Night Football.

''Nikad nismo vidjeli taj korak od Lucasa Moure prošle sezone, ali taj trenutak kod trećeg gola bio je trenutak za čuđenje. Bilo je to gotovo u stilu Thierry Henryja koji je probijao igrače i prolazio kroz njih'', nadodao je Carragher.

Tottenham je pobjedom na Old Traffordu zadržao stopostotni učinak te se pridružio Liverpoolu, Chelseaju i Watfordu na vrhu ljestvice s maksimalnih devet bodova, dok je Manchester United tek 13. s tri boda.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider