Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trči, bori se, uklizava

Nova uloga Livaje pod Karoglanom: "Kao da momčad nikad nije prigrlila Leku do kraja"

Marko Livaja u posljednje se vrijeme preporodio.

Analizirajući Hajdukove prošlotjedne pobjede nad Osijekom i Varaždinom u podcastu Utakmicu po utakmicu poseban su naglasak stavili na Marka Livaju.

"Uloga Livaje pod Karoglanom uvelike se promijenila", započeo je Mateo Pukšar.

"Meni Hajduk pod Karoglanom djeluje kao da je relaksiran, kao da ta momčad nije nikad Leku prigrlila do kraja kao svojeg. Ja kad vidim Livaju da uklizava 50 metara od vlastitog gola, bori se da spriječi kontru. Kad to Livaja radi, onda je to i poruka svim ostalima da moraju zaorati", istaknuo je Ivan Ljubić.

Pukšar je uzeo riječ:

"U zadnje tri utakmice pod Lekom i prve tri utakmice pod Karoglanom, rekao bih da je u Lekinim utakmicama trčao sedam-osam kilometara, a sad je već na devet ili 10. On se u 20. minuti utakmice protiv Varaždina spušta na vlastitu polovicu, šalje dijagonalu prema naprijed i za tri sekunde je već bio u 16 metara."

Igor Ćurković je zaključio:

"Jasno mi je zbog čega to izgleda sad to tako. Tu ti je isto bitan faktor ozljede, jer prije je bio stalno načet, a sad je OK. Ako se on baci na glavu, ako svi ostali vide da to radi najbolji i najcjenjeniji igrač, onda ćeš se i ti kao peti, šesti ili sedmi igrač u ekipi također baciti na glavu."

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider