Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
veliki misterij u madridu

Nova ozljeda Hazarda; u Realu očajni, Zidane u nevjerici: "Nešto se događa"

"On nikada nije bio ozlijeđen u cijeloj karijeri ili je imao vrlo malo ozljeda", rekao je Zidane.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vezni igrač španjolskog nogometnog velikana Real Madrida Belgijanac Eden Hazard ponovo se ozlijedio zbog čega će propustiti sutrašnji uzvratni susret osmine finala Lige prvaka protiv Atalante.

Hazard je subotnjem ogledu protiv Elchea (2:1) zaigrao u posljednjih 15 minuta i opet se ozlijedio.

Kraljevski klub je u ponedjeljak objavio kako belgijski veznjak ima problema s ozljedom liopsoasa, mišića koji spaja lumbalni dio kralježnice i donji dio tijela. Međutim, nisu naznačili vremensko razdoblje njegove odsutnosti.

"Hazard neće spreman. Želim biti pozitivan i nadam se da to neće biti preveliki problem. Želimo mu pomoći i nadamo se da će se vratiti što je prije moguće," rekao je Zidane na konferenciji za novinare.

"Nešto se događa, jer on nikada nije bio ozlijeđen u cijeloj karijeri (prije dolaska u Real) ili je imao vrlo malo ozljeda", dodao je Zidane.

Hazard je na Santiago Bernabeu stigao 2019. iz Chelsea za čak 100 milijuna eura, no u Realu za sada skuplja jedino ozljede. Ovo mu je već deveta. Do sada je za Real upisao svega 36 nastupa i postigao četiri gola.

U prvoj sezoni u Španjolskoj odigrao je samo 22 susreta u svim natjecanjima postigavši samo jedan pogodak. Odmah po dolasku je zbog ozljede koljena propustio tri utakmice, a u prosincu 2019. je zbog ozljede fibule pauzirao više od tri mjeseca.

Ove sezone propustio je prvih osam utakmica zbog problema s mišićima, a još jednu zbog koronavirusa. U studenom se ponovo ozlijedio, a dijagnosticirana mu je ozljeda mišića desne natkoljenice.

Real Madrid je u prvom susretu osmine finala u Bergamu pobijedio 1:0, a uzvrat je u utorak u Madridu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider