Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
o njemu se može snimiti film

Nova bizarnost u ludom životu nogometne zvijezde: Skandal s djevojkom dobio nevjerojatan rasplet

Nekoć veliki španjolski talent i igrač Reala potpisao je novu bizarnu epizodu svog života koji se pretvorio u pravu reality-sapunicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jese Rodriguez prometnuo se u jednu od praćenijih nogometnih ličnosti 2020., ali ne zbog izvedbi na travnjaku.

Zapravo, Rodriguez i ne može doći na naslovnice zbog svojih igara jer trenutačno nema klub - PSG je odlučio raskinuti ugovor španjolskom nogometašu nakon što je procijenio da ga konstantno sramoti svojim skandalima izvan terena.

Tako je Rodriguez sada došao do naslovnica kao slobodan nogometaš, a u pitanju je opet njegova turbulentna veza s Aurah Rodriguez, majkom njegove djece.

Pomirili se, ali Jese nije odustao od tužbe

Ovaj par prošao je brojne uspone i padove - od sretnih vremena, pa do optužbi za prijevaru i zanemarivanje djeteta. Upravo zbog potonjeg par je završio na sudu.

gol expired Biliću se ne piše dobro: Izveo senzaciju, ali svejedno ga čeka otkaz? Dali bi mu još vremena, ali... divider

Sve je počelo 2018. kada je Aurah javno na Instagramu optužila Jesea da se ne brine za njihovo dijete. Nogometaš je podnio tužbu, a dvije godine kasnije sud je presudio da je on bio u pravu.

U nevjerojatnom raspletu, Aurah je nakratko napustila kuću reality showa sličnog Big Brotheru da bi došla na suđenje. Sud joj je odrezao devet dana rada za opće dobro.

gol expired Pijević izludila Njemačku: Pogledajte kako je 16 puta obranila pokušaje protivnica divider

Tužiteljstvo je prvotno tražilo 100 dana rada ili tri mjeseca zatvora, ali stranke su se nagodile jer su u međuvremenu nastavile zajednički život.

Poljubac za rastanak nakon presude

Očito samo pomirenje nije bilo dovoljno Jeseu, pa je ipak odlučio istjerati pravdu do kraja na sudu. Eto, možda se prebaci na posao bračnog savjetnika ako mu propadne nogometna karijera.

Španjolski mediji pišu da su se nakon presude Jese i Aurah poljubili, pa se ona vratila u svoj reality show.

Inače, jedna od poznatijih epizoda njihova odnosa jest ona kada je Jese jednom, dok su bili u svađi, platio 5000 eura u SMS porukama da bi Auru izbacio iz tog istog showa, svojevrsnog Big Brothera za celebrityje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider