Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakvo plakanje

Mourinho se požalio da svi igrači Tottenhama pogrešno izgovaraju njegovo ime

Jose Mourinho otkrio je da svi u Tottenhamu pogrešno izgovaraju njegovo ime.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uskoro će svjetlo dana ugledati sportski dokumentarac o engleskom Premierligašu Tottenhamu, koji će se ekskluzivno prikazivati na Amazonu.

U kratkim foršpanima možemo vidjeti neke zanimljivosti iz turbulentne sezone Spursa, u kojoj je trenersku klubu preuzeo Jose Mourinho.

Na jednom od videa vidimo karizmatičnog portugalskog trenera kako upoznaje igrače tijekom zagrijavanja te konkretno pita Japheta Tangangu kako se izgovara njegovo ime.

gol expired Lovren pokazao brutalno isklesani torzo i izazvao Salaha: "Gdje si, Mo?" divider

U istom videu Mourinho otkriva zašto mu je to toliko važno:

"Mrzim kada krivo izgovaram tuđa imena. Svi ovdje pogrešno izgovaraju moje ime. Svi me zovu Jose (Hoze). Ja nisam Jose (Hoze), ja sam Jose (Žoze)", kaže Portugalac.

Mourinho je već izjavio da nema namjeru gledati dokumentarac, no zato će brojne fanove zanimati kako je izbliza izgledala turbulentna sezona u kojoj je otpušten Mauricio Pochettino, u kojoj su Spursi izgubili od Bayerna 7:2, te u kojoj su uslijedili šokantni porazi u kupovima od Norwicha i Colchestera.

gol expired Je li ovo namještaljka godine? Pogledajte kako je izgledala utakmica koja je izazvala veliki skandal divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider