Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Komične scene

VIDEO Već su slavili plasman u kvalifikacije za prvu ligu, a onda je stigao hladan tuš

Real Oviedo ostao je bez šanse za plasman u dodatne kvalifikacije za ulazak u La Ligu.

Real Oviedo (Foto: Twitter/Screenshot)

Ovog vikenda odigrano je posljednje, 42. kolo španjolske La Lige 2 koje je dalo odgovor na pitanje tko će u elitni razred španjolskog nogometa, a tko će pak u dodatne kvalifikacije.

Izravan plasman u La Ligu izborili su tako Almeria i Real Valladolid, dok su četiri momčadi dobile još jednu šansu za plasman kroz dodatne kvalifikacije -  Eibar, Las Palmas, Tenerife i Girona, dok je na crti ostao nesretni Real Oviedo.

Nogometaši Real Ovieda pobijedili su Ibizu s 3:2 i odradili svoj dio posla, a za posljednje mjesto u dodatnim kvalifikacijama čekali su ishod dvoboja između Burgosa i Girona.

Trebao im je poraz Girone u gostima, ali, nažalost po njih, utakmica je završila miroljubivom podjelom bodova, rezultatom 0:0.

No tribinama se proširila informacijad da je Girona izgubila i da je Real uhvatio posljednje mjesto u dodatnim kvalifikacijama. U trenutku je nastala euforija, navijači su skakali od sreće, nogometašipopadali na travnjak, ali veselje je bilo kratkog vijeka.

Snimku možete vidjeti OVDJE

Ubrzo su dva igrača Reala uzela mobitel kako bi provjerili rezultate posljednjeg kola i imali su što vidjeti. Girona je uzela bod i uništila im sve snove o eventualnom plasmanu u La Ligu.

Tablica La Liga2

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider