Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Blamaža na blamažu

Dvojac iz Manchester Uniteda potukao se na treningu, suigrači ostali u šoku

Manchester United poražen je od Brightona 4:0, a taj rezultat ostavio je traga na ionako lošoj atmosferi u svlačionici.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Nogometaši Manchester Uniteda pošteno su se izblamirali u porazu 4:0 od Brightona, ali problemi Crvenih vragova nastavili su se i u tjednu poslije susreta. Naime, engleski mediji pišu kako su se dvojica igrača Uniteda potukla na treningu, novinari nisu nikoga imenovali, ali dodaju kako je tučnjava ostavila njihove suigrače u šoku.

gol expired Potop Manchester Uniteda na jugu Engleske: Crveni vragovi izgubili 4:0! divider

Taj detalj možda je šokantan za ljude koji sebe nazivaju nogometnim profesionalcima, ali ne čudi jer je on bio samo eskalacija nezadovoljstva koje traje već mjesecima. Krizi Uniteda ne nazire se kraja, a može se reći kako se provlači kroz Old Trafford cijelu sezonu jer Ralf Rangnick i društvo nikako na zelenu granu.

Konačan krah

Projekt s Rangnickom pokazao se kao još jedan fijasko, a na kraju cijele te priče ponovo će ostati bez plasmana u Ligu prvaka, a nije im siguran ni nastup u Europskoj ligi. Mogu ga doduše osigurati u zadnjem kolu sezone i u utakmici protiv Crystal Palacea.

gol expired Hrvatski reprezentativac bit će prvo pojačanje novog šefa Manchester Uniteda? divider

Rangnick je već najavio svoj odlazak na kraju sezone i preuzimanje klupe austrijske reprezentacije, a svom nasljedniku Eriku ten Hagu, koji stiže iz Ajaxa na koncu tekuće sezone, ostavio je pune ruke posla.

Tablica Premier lige

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider