Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TIJEKOM ODMORA KOD KUĆE

Nogometaš Tottenhama izbjegao oružanu pljačku u kojoj je ispucano 29 metaka

Tottenhamov desni bočni branič, Emerson Royal, na vlastitoj je koži osjetio kolike su opasne ulice u njegovoj domovini.

Son Heung Min i Emerson Royal (Foto: Afp)

Nakon teške sezone u kojoj je zajedno sa svojim klubom izborio mjesto u Ligi prvaka, Emerson Royal vratio se u Brazil na odmor. 23-godišnji Brazilac mogao je biti zadovoljan time što se u Tottenhamu jako dobro snašao, brzo se ustalio u prvi sastav te je odigrao 31 od ukupno 38 utakmica u Premier ligi.

Ipak, to što je slavni nogometaš, ujedno i reprezentativac Brazila, ne jamči mu sigurnost na brazilskih ulicama pa se tako našao u vrlo opasnoj situaciji, gdje je zapravo imao sreće što je sve prošlo bez posljedica po njega i njegovu sigurnost.

Srećom je policajac bio u blizini

Naime, u noći s četvrtka na petak, Emerson je oko 3 sata ujutro napustio noćni klub unutar kojeg se zabavljao. Dok se fotografirao s jednim fanom, prišao mu je naoružani razbojnik te je on njega tražio novac i sve vrijednije stvari koje je imao na sebi.

Srećom po Emersona, a nažalost po razbojnik, fan s kojim se fotografirao bio je policajac izvan dužnosti, koji je kod sebe imao oružje. Brzo je reagirao, davši znak Emersonu da pobjegne, što je ovaj napravio. Na kraju je došlo do pucnjave unutar koje je ispucano 29 metaka. Jednim od njih napadač je pogođen te je otpremljen u bolnicu.

Prije nego što je policajac reagirao, Emerson je ostao bez sata i lančića, koji mu još uvijek nisu vraćeni. To bi se trebalo dogoditi u narednim danima. Nogometaš je za medije samo izjavio kako je potresen događajem te da još uvijek nije spreman za izjave.

Emerson je inače ovog puta ostao bez poziva u nacionalnu vrstu, koja u narednim danima igra prijateljske utakmice protiv Japana i Južne Koreje. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider