Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sprema se transfer?

Dinamo želi dovesti zvijezdu Osijeka: "Zovu me, sve je moguće"

Mihael Žaper ima ugovor s Osijekom do 30. lipnja 2024. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Osijeka odradili su pripreme za novu sezonu u Svetom Martinu na Muri, a jedan od članova udarne jedanaestorke Mihael Žaper propustio je pripremne utakmice zbog rupture zadnje lože.

Iako se vratio treninzima, i to u punom tempu, Osječani bi lako mogli ući u novu sezonu bez njega. Za 23-godišnjeg veznjaka zainteresiran je Dinamo, ali i nekoliko klubova iz Italije i Njemačke:

"Hoću li nekamo otići, ovisi i o klubu i o ponudi. Ako ponuda bude doista dobra, a klub pristane na prodaju, sve je moguće", kazao je Žaper za Glas Slavnonije pa otkrio kako je već razgovarao s čelnicima Dinama:

gol expired FOTO Dinamo predstavio nove dresove: Ovakav uzorak na rezervnoj garnituri još nije imao divider

"Nema laganja, bilo je kontakta s Dinamom, zovu me. Iz poštovanja prema Osijeku i navijačima nisam želio o tome pričati, ali procurilo je u javnost. Moj menadžer Andy Bara razgovara i pregovara, pa ćemo vidjeti što je najbolje za mene i Osijek.

Zovu me neki klubovi, ali prijelazni rok je tek počeo. Prava kupnja će krenuti kasnije", zaključio je Žaper, koji ima ugovor s Osijekom do 30. lipnja 2024. godine.

Upisao je Žaper 130 nastupa za osječki sastav, a Transfermarkt ga procjenjuje na vrijednost od 3,5 milijuna eura.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider