Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sjećate se 2016.?

Potres u engleskom nogometu: Oženjena zvijezda uhićena zbog spolnog odnosa s maloljetnicom

S Otoka stiže vijest o velikom skandalu zvijezde Evertona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski mediji sinoć su objavili vijest kako je neimenovani nogometaš, čije se ime zbog pravnih razloga ne smije objaviti, još u petak uhićen na području Manchestera zbog navodnog spolnog odnosa s maloljetnicom.

Nogometaš je pušten uz jamčevinu, a njegov ga je klub suspendirao do daljnjega. Taj je klub Everton i to je sve što je zasad izašlo u javnost. Osumnjičeni nogometaš je oženjen, pišu mediji na Otoku.

Šokantna je to vijest za Premier ligu koja počinje za mjesec dana, a još više za Everton, kojeg je nakon odlaska Carla Ancelottija u Real preuzeo Rafa Benitez, bivši trener gradskog rivala Liverpoola, s kojim je 2005. godine senzacionalno osvojio Ligu prvaka.

gol expired Vedran Ćorluka nakon samo 13 dana zbog obiteljskih razloga napustio novi posao divider

''Everton je potvrdio da je suspendirao igrača prve momčadi zbog policijske istrage. Klub će nastavljati surađivati s istražiteljima i neće davati daljnje izjave o ovoj temi'', službeno je priopćio klub iz Liverpoola.

Igračev menadžer odbio je dati komentar. Radi se o 31-godišnjem nogometašu Evertona, pretpostavlja se o kome je riječ, ali je spominjanje njegova imena u javnosti dok traje istraga podložno tužbi nogometaša.

Podsjetimo, poznati engleski nogometaš Adam Johnson osuđen je na šest godina zatvora, a odslužio je tri nakon što je priznao krivnju za spolni odnos s maloljetnicom 2016. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider