Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte ovo

Osvetnički nokaut zbog kojeg je nogometaš dobio otkaz: Trčao za njim i onda MMA potez

Aitsaret Noichaiboon proslavio se diljem svijeta zbog MMA poteza na nogometnom terenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tajlandski nogomet ne zanima vjerojatno previše ljudi u svijetu, naročito onaj niželigaški. No događaj s jedne utakmice u Bangkoku proširio se medijima diljem svijeta nakon što je postao viralan hit na društvenim mrežama.

Glavni lik snimke zove se Aitsaret Noichaiboon i igra za Bangkok FC. Točnije, igrao je do ove utakmice, na kojoj je laktom u stilu MMA borca nokautirao protivničkog igrača. Odmah nakon utakmice njegov je klub objavio kako raskida suradnju s nasilnikom.

Njegov je klub gubio 3:0 u tom trenutku, pa je to možda bio uzrok velike nervoze koja je eskalirala nakon što je Noichaiboon dobio po nogama s leđa od protivnika, koji se nakon toga povlačio u obranu. Ovaj je trčao za njim i pokosio ga brutalnim nokautom koji je navodno uzrokovao veliku štetu na licu protivnika, koji je dobio više od 20 šavova.

''Ne podržavamo ovakvo ponašanje i odmah raskidamo ugovor s našim igračem. Sve ćemo napraviti da ovakve incidente u budućnosti spriječimo'', napisao je Bangkok FC u svojem priopćenju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider