Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Voljeni stadion

Gužva na Gradskom vrtu: Slavonci pohrlili na oproštaj od stadiona

U susretu 36. kola Supersport HNL-a na Gradskom vrtu susrest će se Osijek i Rijeka. Utakmica je to lišena rezultatske važnosti, no emocija sigurno neće nedostajati jer se Osječani opraštaju od svog stadiona.

Galerija NK Osiijek NK Osiijek NK Osiijek +1 NK Osiijek

Gradski vrt zamijenit će Opus arena, a navijači Osijeka pohrlili su što prije po svoju ulaznicu kako bi se u što većem broju oprostili od stadiona koji im je bio dom od 1980. godine.

Navijače koji kupe ulaznicu čeka i prigodan poklon.

"Svi navijači NK-a Osijek koji kupe ulaznicu za utakmicu protiv HNK-a Rijeka uz to će dobiti i prigodni šal za oproštaj od Gradskog vrta. Broj dostupnih šalova je ograničen, a ulaznice je moguće kupiti na Ticket pointu kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt od srijede do petka od 10 do 18 sati i u subotu na dan utakmice od 10 do 20 sati. Prigodni šal bit će moguće kupiti i u slobodnoj prodaji na Bijelo-plavim kornerima u subotu uoči utakmice protiv HNK-a Rijeka", stoji u izjavi na klupskim stranicama NK-a Osijek.

NK Osiijek NK Osiijek (Foto: NK Osiijek)

Gradski vrt neće stajati neiskorišten jer će od daljnjega na njemu igrati nogometašice ŽNK-a Osijek koje su ove godine osvojile hrvatsko prvenstvo.

U sklopu oproštaja od voljenog stadiona na klupskim stanicama grada na Dravi pojavio se emotivni video pod nazivom "Kraj jedne ere".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider