Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drukao ga Sule

Njemački mediji objavili WhatsApp poruke koje otkrivaju koliko pojedini igrači Bayerna nisu podnosili Kovača

Branič Niklas Sule nije ga podnosio, a njegovu antipatiju dijelili su senatori Muller, Boateng i Kimmich.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemački Der Spiegel objavio je ekskluzivno WhatsApp poruke koje je Bayernov stoper Niklas Sule razmjenjivao sa savjetnikom i agentom Muratom Lokurluom, koje otkrivaju koliko je svlačionica bavarskog giganta zapravo mrzila bivšeg hrvatskog izbornika i nekadašnjeg šefa Bayerna Niku Kovača.

"Idem na Otok, najradije bih u Manchester United ili Tottenham Hotspur. Mogao bih i u Arsenal, ali najvažnije je pobjeći iz Munchena“, piše u jednoj od Suleovih poruka.

Kako prenosi najčitaniji bavarski sportski portal SPOX u suradnji s njemačkim portalom Goal.com, Sule je želio pobjeći iz Bayerna jer nije podnosio Niku Kovača. Iako je bio prilično standardan kod bivšeg hrvatskog izbornika do teške ozljede križnih ligamenata u listopadu 2019., kaže kako se nikad nije osjećao ugodno kod Kovača.

Njegovu antipatiju prema Kovaču starijem dijelili su i senatori iz svlačionice, Thomas Muller, Jerome Boateng i Joshua Kimmich.

Dokaz da između Kovača i Bayernovih starosjedioca nije štimalo jest i činjenica da je njegov nasljednik na klupi, Hansi Flick, s identičnom momčadi kao Kovač osvojio sve što se osvojiti moglo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider