Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Nije čudo da ga svi žele''

Njemačka zvijezda u nevjerici: ''Gvardiol ima tijelo kakvo nikad nisam vidio''

Joško Gvardiol i dalje je top tema u njemačkim medijima.

Galerija Joško Gvardiol Joško Gvardiol Gvardiol, Mukiele i Olmo +10 Joško Gvardiol

Kada njemački mediji intervjuiraju nekog nogometaša Leipziga, obavezno je dio intervjua posvećen i jednom od najtraženijih braniča na svijetu. Joško Gvardiol ima tek 21 godinu, danas mu je baš rođendan, a mnogi ga već sad vide kao jednog od najboljih na svijetu.

No Joško se ne žuri, pa je tako odbio bilo kakav transfer ove zime, a nije isključeno ni da ostane u RB Leipzigu i nakon ljeta unatoč velikom zanimanju najbogatijih klubova svijeta poput Manchester Cityja, Reala ili Chelseaja.

Joško Gvardiol Nijemci objavili kako izgledaju Gvardiolove noge: "Majko mila, što je ovo?" divider

Nedavno je službena stranica Bundeslige radila intervju s Danijem Olmom, u kojem je pričao o Gvardiolu. Sada je Bild intervjuirao njemačku zvijezdu Timu Wernera, a i on je hvalio hrvatskog stopera.

Gvardiol dobio velike pohvale od Wernera

Kada su ga pitali kako je igrati protiv njega na treningu, bivši nogometaš Chelseaja je ispalio: ''Nije baš zabavno.''

''Može pucati lijevom, desnom… Zna dodati, ubaciti, plasirati dijagonalne lopte. Ne znam što ne može. Za 20-godišnjaka je vrlo brz, a ima tijelo kakvo nikad nisam vidio'', sipao je komplimente na račun Joškovih vještina Wermer.

Ono što svi znamo o Gvardiolu je da nije samo sjajan tip na terenu.

''Ono što je najvažnije što mislim o njemu je to što je nevjerojatno druželjubiv. Pristojan je, na zemlji i potpuno miran u glavi. Uopće nije nikakvo čudo da ga svi žele'', rezonirao je njemački napadač.

Dobar odgoj, skromni roditelji i puno, puno ribe u prehrani. To je Joškova formula. Srdela je na Joškovu meniju više od drugih namirnica i često je spominje kao ključ održavanja dobre forme. Samo nebo mu je granica.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider