Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ronaldo poludio

Nizozemski sudac se ispričao Portugalcima zbog teškog previda u Beogradu

"Kao suci na utakmici mi se trudimo maksimalno kako bismo donijeli dobre odluke, a kada napravimo nešto ovakvo zbog toga nismo uopće sretni."

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sudac Danny Makkelie koji je u subotu sudio kvalifikacijsku utakmicu za SP 2022. između Srbije i Portugala (2-2), ispričao se u ponedjeljak u izjavi koju je prenio sportski dnevnik "A Bola".

"Sve što mogu reći je da se ispričavam portugalskom izborniku Fernandu Santosu i portugalskoj reprezentaciji zbog svega što se dogodilo", izjavio je 38-godišnji nizozemski sudac.

"Kao suci na utakmici mi se trudimo maksimalno kako bismo donijeli dobre odluke, a kada napravimo nešto ovakvo zbog toga nismo uopće sretni", dodao je.

U subotu u utakmici između Srbije i Portugala u zadnjoj minuti sudačke nadoknade kada su dvije repeezenacije bile izjednačene nizozemski je sudac poništio gol Cristiana Ronalda iako je lopta prešla liniju.

Zlatko Dalić - 2 Dalić otkrio dio sastava za Maltu: Modrić na klupi, ostalo je još nekoliko upitnika divider

Ronaldo je bijesan zbog sudačke odluke na travu bacio kapetansku vrpcu i za to je kažnjen žutim kartonom.

Nakon pobjede nad Azerbajdžanom (1:0) i neriješenog rezultata protiv Srbije, Portugal, aktualni europski prvak, trenutačno je drugi u skupini A sa četiri boda koliko ima i vodeća Srbija.

U kvalifikacijskim utakmicama za svjetsko prvenstvo suci na raspolaganju nemaju VAR tehnologiju ili tehnologiju na golnoj liniji koje bi im pomogle u provjerama spornih situacija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider