Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"to je moj smrtni grijeh"

Ispovijest nevjernika koji je prerano napustio Nou Camp

Nevjerojatna priča nizozemskog navijača koji je prevalio 1500 kilometara da bi gledao Barcelonu, a onda je napustio stadion 10 minuta prije kraja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cris Rolandus (36) sinoć je nakon igrača PSG-a vjerojatno bio najveći pehist. Čovjek je navijač Barcelone, iz Rotterdama je stigao na Nou Camp, a onda u 83. minuti napustio stadion. Barcelona je u tim trenucima vodila 3:1 i mislio je da nema nikakve šanse zabiti još tri gola za prolazak.

"Pomislio sam da je bolje otići ranije i izbjeći silnu gužvu. Na stadionu je bilo 90.000 ljudi" rekao je Cris Rolandus za nizozemske medije.

No, krenuo je preokret Barcelone.

"Kada sam izašao sa stadiona rezultat je bio 4:1. Lijepo, pomislio sam. Ali, nisam se brinuo jer je utakmica bila skoro gotova" rekao je Rolandus.

Onda je Neymar zabio za 5:1.

"Obitelj i prijatelji slali su mi poruke, ali morao sam priznati da nisam na stadionu" rekao je Rolandus i dodao:

"Bilo mi je jako teško kad sam vidio da je Sergi Roberto zabio za 6:1. Na toj strani sam sjedio u osmom redu. To je moj smrtni grijeh".

Rolandus je tako propustio uživo pogledati preokret kakav se viđa jednom u životu.

"Ulaznicu sam kupio prije mjesec dana i platio je 105 eura. A kad je PSG pobijedio 4:0, umalo sam se rasplakao. Tko će gledati utakmicu u kojem Barcelona nema nikakve šanse. I sad napustim stadion. Potpuno sam izvan sebe. Od Camp Noa do mog apartmana pješice treba 40 minuta, a sinoć sam hodao satima" zaključio je nesretni Cris.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider