Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Imao je 29 godina

Nizozemac koji je igrao protiv Dinama u Ligi prvaka umro nakon premlaćivanja na obiteljskoj proslavi?!

Jody Lukoki je igrao za Ajax u visokoj pobjedi protiv Dinama (4:0) u Ligi prvaka u sezoni 2011/12.

Jody Lukoki (Foto: Afp)

Prije dva dana nizozemski mediji su prenijeli informaciju kako je u 29. godini života preminuo bivši nogometaš Ajaxa i Ludogoreca, Jody Lukoki, a sada je ta nesretna priča dobila novi nastavak.

Nizozemski list Parool piše kako je Lukoki umro od srčanog udara u bolnici nakon što su pretukli članovi vlastite obitelji, i to na proslavi. Navodno je do suk

Navodno je 29-godišnji nogometaš otišao u bolnicu požalivši se na glavobolju i bolove u koljenu, ali njegovo zdravstveno stanje je bilo puno ozbiljnije.

Jurgen Klopp Jurgen Klopp se počastio novim automobilom, vrijedan je čak 150 tisuća funti divider

Tako Dutch News piše da su mu doktori odlučili amputirati nogu koja se inficirala, ali Lukoki je pao u komu nakon operacije i doživio srčani udar. Zbog toga je smrt Judyja Lukokija pod policijskom istragom.

Igrao protiv Dinama u Ligi prvaka

Lukoki je još kao klinac emigrirao iz Konga u Nizozemsku, a prve nogometne korake napravio je upravo u Ajaxu. Poslije četiri godine s Kopljanicima, igrao je još za Cambuur, Zwole, Malatyaspor i Ludogorec, a dres Twentea nosio je do veljače tekuće godine otkad je slobodan igrač.

Twente ga je otpustio jer je imao privatnih problema i svađao se s djelatnicima kluba.

Domaćim ljubiteljima nogometa poznat je s utakmice Ajaxa i Dinama u Ligi prvaka u sezoni 2011/12. U susretu na Johan Cruyff Areni u skupini D Nizozemci su deklasirali Modre 4:0, a Lukoki je ušao u igru u drugom poluvremenu umjesto Miralema Sulejmanija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider