Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''to se neće dogoditi''

Ništa od magičnog oporavka Messija: Sve zanima ista stvar koju Valverde ne želi otkriti

Lionel Messi nedostajat će Barceloni u narednim utakmicama.

Lionel Messi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Barcelonu u srijedu navečer očekuje obračun s milanskim Interom u Ligi prvaka. Marcelo Brozović i Ivan Perišić ipak su otputovali u Kataloniju iako nije sigurno da će se zbog problema s mišićem naći u početnoj postavi milanskog sastava na Camp Nouu.

Kod Barcelone će najviše nedostajati Lionel Messi koji je u pobjedi protiv Seville zadobio lom podlaktice desne ruke. Barcelona je prepuna zvijezda, ali Messi je njena najveća snaga posljednjih deset godina

Neće ga biti ni u nedjeljnom El Clasicu iako su navijači sanjali kako će se Argentinac ipak ukazati za ove važne dvoboje. Ta je maštanja na press-konferenciji prekinuo Ernesto Valverde.

''Moramo naći način da igramo bez njega. Znamo da će nam sigurno nedostajati, ali neka barem pobjeđujemo dok na nedostaje'', rekao je Valverde kojeg su novinari opsjedali pitanjem kojim se bave još od nedjelje.

Ousmane Dembele ili napokon Malcom. Ili pak netko treći. Tko će zamijeniti Messija?

''Niste vi u medijima jedini koji se bave tim pitanjem. Muči to i protivničke trenere. Neću sad reći baš što ćemo napraviti. Možemo sve svaliti na jednog igrača, ali moramo raditi kao momčad. Messi je jedinstven, ali mislim da imamo igrača koji mogu popuniti to mjesto'', zagonetan je bio Valverde.

Dok je trener Barce morao još nekoliko puta ponoviti kako ovise jako o Messiju jer je najbolji na svijetu, ali nije opsjednut tom činjenicom kao dio medija, morao je još jednom odagnati sve sumnje oko ozljede.

''Ljudi pričaju da će se vratiti ranije, ali liječnici su rekli tri tjedna. Htio bih najaviti magičan oporavak sljedećeg tjedna, ali ne mislim da će se to dogoditi.''
 

Gledajte UEFA Ligu prvaka bez mjesečne naknade do 31.10., samo na A1 TV-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider