Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije bilo kontakta

Ništa od reprezentativca BiH u dresu Dinama? Otkriveno što je radio u Zagrebu

Jusuf Gazibegović snimljen je u zagrebačkom noćnom klubu, dalo se naslutiti da je blizu transfera u Dinamo o kojemu se šuška, ali…

Jusuf Gazibegović (Foto: Afp)

Dinamo se muči krpanjem pozicije desnog beka, Stefan Ristovski već ulazi u ozbiljne igračke godine, rekli bi veteranske, a Iranac Moharrami često izgleda kao muha bez glave na desnoj strani Dinamove obrane.

Već duže vrijeme šuška se da Dinamo prati bosanskohercegovačkog reprezentativca Jusufa Gazibegovića, koji igra za Sturm iz Graza, a danas su procurile informacije da je viđen u noćnom provodu u Zagrebu. Dalo se naslutiti da je blizu transfera u Dinamo, ali došlo je objašnjenje Belmina Habibovića.

Radi se o svojevrsnom skautu reprezentacije BiH koji živi u austrijskom Linzu te prati mlade igrače bosanskohercegovačkog podrijetla i lobira da zaigraju za Bosnu i Hercegovinu.

Habibović se oglasio na Twitteru nakon šuškanja o transferu Gazibegovića u Maksimir.

''Iako se u medijima pojavila informacija da je Jusuf Gazibegović otišao u Zagreb kako bi završio transfer u Dinamo, povod njegova odlaska u Hrvatsku bio je kratki odmor i proslava Nove godine. Nikakvog kontakta s Dinamom nije bilo i Jusko se trenutačno nalazi u Austriji'', stoji u njegovoj objavi na Twitteru.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider