Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''imam ja neke svoje želje...''

Vlašić za Novu TV o tome zašto ne zabija i ostanku u Hajduku

Nikola Vlašić ispisao je nove stranice Hajdukove povijesti. Najmlađi je igrač sa sto službenih nastupa za klub. Za Novu TV otkriva koji su mu planovi za budućnost, te gdje zapinje s njegovim pogocima u mrežu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladom i talentiranom Nikoli Vlašiću uspjelo je što nikome dosad u povijesti Hajduka nije. Sa samo 19 godina postao je najmlađi igrač koji je odradio 100 službenih nastupa za klub. Dogodilo se to u subotnjem remiju Hajduka i Slaven Belupa na Poljudu.

''Osjećaj je odličan, brzo je došlo tih 100 nastupa. Nisam ni brojao nastupe i odjedanput ono došlo stoti nastup. Više bi volio da samo uzeli ta tri boda nego stoti nastup'', kaže Nikola Vlašić za Dnevnik Nove TV.

Najviše mu, tvrdi, odgovara pozicija u veznom redu, dok se u poziciji napadača, kaže, totalno izgubi. A kad je riječ o pogocima, mnogi se slažu da ih postiže - malo.

''Bilo je situacija, imam dosta šansi, nije jednostavno htjelo u gol. A onda je došla utakmica za utakmicom, to mi je ušlo u glavu, ljudi su o tome pričali i automatski ti pucaš, smanji ti samopouzdanje i hvala Bogu da je to sad prošlo.''

Klubom su prošli mnogi treneri. Sa sadašnjim trenerom Carillom je zadovoljan.

''Mislim da ne ide sve preko noći i treba dati malo vremena. Novi trener radi dosta na analizi, imamo sastanke, taktici, mislim da su to dobre stvari. I da, ispravljamo svoje greške.''

Do kraja prvenstva još je devet kola. Hajduk je trenutno četvrti iza Osijeka koji ima tri boda više.

''Imamo utakmicu s Osijekom na Poljudu i ima još devet utakmica i mislim da se možemo nadati trećem mjestu'', kaže Vlašić.

Na vrhu je velika borba Dinama i Rijeke.

''Samo mislim na Hajduk i ako Hajduk nije prvak ne zanima me tko će biti, ali bit će gusto do kraja.''

No, kada sve to i završi ostaje pitanje što će biti s nastavkom njegove karijere. Ugovor u Hajduku mu ističe na ljeto iduće godine. Na upit vidi li svoju budućnost u Splitu ili nekoj drugoj ligi odgovara:

''Imam ja neke svoje želje, ali mislim da ih ne treba sad otkrivati samo se koncentrirati na Hajduk.''

Pred kojim je još puno izazova.
 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider