Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mora igrati

Nikola Vlašić na pragu prelaska u Torino: Dalić će biti zadovoljan!

Nikola Vlašić dugo je bio želja Ivana Jurića, kao što je i Torino bio željena destinacija za hrvatskog reprezentativca. Jer Vlašić je pod svaku cijenu želio naći izlaz iz West Hama…

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić od sinoć je u Torinu gdje danas obavlja liječnički pregled, pišu talijanski mediji.

Prođe li sve uredu, Vlašić će odjenuti dres talijanskog prvoligaša koji vodi Ivan Jurić. Talijanski mediji nagađaju kako su West Ham i Torino dogovorili posudbu na godinu dana s opcijom otkupa za 15 milijuna eura.

Nikola Vlašić dugo je bio želja Ivana Jurića, kao što je i Torino bio željena destinacija za hrvatskog reprezentativca. Jer Vlašić je pod svaku cijenu želio naći izlaz iz West Hama.

Iako je u istočni London prošlog ljeta stigao s obostrano velikim očekivanjima, u transferu teškom 30 milijuna eura, nije se uspio nametnuti. Ovako je prošle jeseni na gostovanju u Zagrebu o Vlašiću govorio trener West Hama.

David Moyes, trener West Hama:

"Mislim da mu moramo dati malo vremena da se prilagodi na brzinu, kretnje, način na koji igramo, ali on je briljantan momak. Vi znate vjerojatno više od mene o njemu, ima fantastičan stav, posvećen je, odlučan i bit će pojačanje za nas. Ono što od njega želim, su golovi i asistencije, bez obzira igrao na poziciji 7, 10 ili 11."

No, hrvatski reprezentativac na Otoku se nije najbolje snašao i u 31.-jednoj utakmici postigao jedan gol uz dvije asistencije. Ipak, izbornik Dalić još je u lipnju rekao svoj stav o Vlašiću.

Zlatko Dalić, izbornik hrvatske reprezentacije:

„Ja ga ne želim izgubiti. Nepozivanje u reprezentaciju bi ga dotuklo i ja ga hoću vratiti u život koliko god je to moguće. Dobit će svoju šansu. I Nikola je svjestan toga da mora igrati, tako da sam siguran da će donijeti najbolju odluku tijekom ljeta, što napraviti i kako napraviti.“

Završi li se ovaj posao kako Talijani predviđaju - potpisom, bit će to najbolji posao za sve: Vlašić će dobiti priliku vratiti se natjecateljskom ritmu i u pravu formu. Trener Jurić dobit će igrača kojeg je priželjkivao, a izbornik Dalić ionako nikada nije otpisao Vlašića. Popularni Niksi u Kataru bi tako imao najbolju moguću priliku odužiti se izborniku na povjerenju

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider