Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U igri milijuni

Preporođeni Hrvat oduševio top-klubove Serie A: ''On je jedan od najboljih igrača svoje generacije''

Menadžer Nikole Vlašića, Tonći Martić, otkrio je da je hrvatski veznjak na meti brojnih klubova iz Italije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nikola Vlašić mogao bi naljeto preseliti u Italiju nakon što mu istekne posudba iz Evertona u moskovski CSKA. Vlašić je privremeno poslan u Moskvu jer se smatralo da će to biti najbolje za njegov razvoj.

21-godišnji veznjak objeručke je prihvatio tu priliku impresionirajući brojne skaute upisavši pet pogodaka i dvije asistencije u 15 utakmica u svim natjecanjima. To mu je omogućilo i poziv u reprezentaciju te širom otvorilo vrata u Serie A.

Kako tvrdi njegov menadžer Tonći Martić, za Vlašića je zainteresirano nekoliko talijanskih klubova, a najviše se spominju Inter i Roma. Međutim, daleko od toga da je nešto odlučeno i tek će se naljeto znati koja je njegova sudbina.

''On je jedan od najboljih igrača u svojoj generaciji. Ostat će do kraja sezone u CSKA, a naljeto ćemo vidjeti što će se dogoditi'', rekao je Martić za TuttoMercatoWeb.

''Bi li mogao preseliti u Inter ili Romu? Za sada je prerano govoriti o tome. Njegova vrijednost kreće se od 15 do 20 milijuna eura, tako da je izvedivo da prijeđe u jedan od prvih pet-šest klubova u Serie A. Ima sve što je potrebno da se dokaže u Italiji'', zaključio je Martić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider