Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čestitke!

Nikola Moro ostvario transfer karijere: Otišao je u klub iz Serie A!

Nikola Moro stigao je na posudbu u Bolognu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Moro potpisao je za Bolognu. Moro je otišao iz moskovskog Dinama nakon što je 2020. stigao iz hrvatskog prvaka Dinama.

Moro je tako ostvario veliki korak prema naprijed u karijeri i otišao u jednu od najjačih liga svijeta. Hrvatski nogometaš stigao je na posudbu s opcijom kupnje koja bi se trebala realizirati na kraju ove sezone.

Prema pisanju talijanskih medija, Bologna će Hrvatu ponuditi ugovor do 2027. godine, a trebali bi ga platiti oko šest milijuna eura.

Velika želja Siniše Mihajlovića

Moro je bio velika želja srpskog stručnjaka Siniše Mihajlovića, a danas mu se želja i ostvarila.

U dresu moskovskog Dinama upisao je 66 utakmica, pet puta je zabio gol i isto toliko puta asistirao.

Povezivalo ga se s Hajdukom

Moro je veliki navijač Hajduka, a na proljeće ove godine povezivalo ga se sa splitskim klubom. Moro je zbog rata u Ukrajini mogao potpuno besplatno doći u Hajduk, tako je odredila FIFA za sve strance koji igraju u Rusiji, no hrvatski nogometaš odlučio se za Italiju. Najbolje utakmice igrao je upravo protiv Hajduka u dresu Dinama, a na povratak u Split ipak će još pričekati, tek su mu 24 godine.

Kandidat za Katar

Moro je ove godine debitirao za Vatrene, a Zlatko Dalić ga ima u širim planovima za Svjetsko nogometno prvenstvo, no popis još nije sastavljen i puno se toga može dogoditi do početka prvenstva.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider