Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stasiti branič

Škoti otkrili što će Rangers napraviti s Katićem, mogu ga vratiti već ove zime

Nikola Katić stigao je ovog ljeta na jednogodišnju posudbu iz Rangersa u Hajduk.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjim satima ljetnog prijelaznog roka Nikola Katić je iznenada osvanuo u dresu Hajduka. Stigao je na jednogodišnju posudbu iz Rangersa s opcijom otkupa ugovora.

Iako škotska momčad ima mogućnost da 25-godišnjeg braniča već ove zime povuče natrag u svoje redove, čini se da od toga neće biti ništa, otkriva portal Football Scotland.

Nakon teške ozljede koljena koja ga je izbacila van stroja na godinu dana, Katić je stigao na posudbu u splitski sastav ne bi li se što prije vratio u formu. Iako na Ibroxu uživa veliko povjerenje struke, Škoti su ocijenili da bi bilo bolje da odradi cijelu sezonu na Poljudu.

U slučaju da se Hajduk odluči na otkup Katićevog ugovora, morat će Rangersu isplatiti odštetu u visini od 3 milijuna funti...

gol expired Ovo mu je posljednja sezona u Realu, ali Marcelo ima plan za mirovinu: Postao vlasnik nogometnog kluba divider

Stasiti branič iz Ljubuškog ove je sezone odigrao 12 utakmicu u dresu Hajduka, od toga devet prvenstvenih. Nažalost, u posljednjem susretu protiv Lokomotive nije se naročito proslavio.

Zabio je autogol za 3:3 koji je prekinuo pobjednički niz novog trenera Hajduka Valdasa Dambrauskasa.

Autogol Katića na utakmici protiv Lokomotive

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider