Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uskoro stiže

Nikola Jurčević ima novi posao: Bit će prvi protivnik Vatrenih u kvalifikacijama za Euro 2020.

Jurčević će se vrlo brzo vratiti u Hrvatsku kao gost Vatrenih.

Nikola Jurčević (Foto: AFFA) (Foto: AFFA)

Hrvatski trener Nikola Jurčević postao je novi izbornik reprezentacije Azerbajdžana, objavio je tamošnji Nogometni savez.

Jurčeviću će jedan od prvih izazov biti susret s Hrvatskom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020Reprezentacija Azerbajdžana će u četvrtak 21. ožujka u 20:45 odmjeriti snage s viceprvakom svijeta na Maksimiru u prvoj utakmici kvalifikacija.

Utakmicu ćete moći gledati u izravnom prijenosu na Novoj TV i Gol.hr-u.

Azerbajdžanski savez dogovorio je suradnju s Jurčevićem do 2020. Reprezentaciju Azerbajdžana ranije je vrlo uspješno vodio Robert Prosinečki (2014. - 2017.), a naslijedio ga je Gurban Gurbanov, koji se povukao jer je istovremeno vodio i najuspješniji tamošnji klub Quarabag.

Jurčević je 11 godina, od 2006. do 2017., bio pomoćnik Slavenu Biliću. S Bilićem je radio u Vatrenima, Lokomotivu, Bešiktašu i West Hamu. Nakon toga je samostalno preuzeo Dinamo, ali brzo je dobio otkazz.

Trenersku karijeru počeo je u NK Zagrebu, a prije suradnje s Bilićem vodio je još Dinamo, Austriju iz Salzburga (današnji Red Bull Salzburg) i Slaven Belupo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider