Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vlasnik lana grupe

Barišićev saveznik nakon poraza na izborima napušta Dinamo!

Nikola Hanžel napustio je Dinamo.

Nikola Hanžel (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Izvršni odbor Dinama sastao se večeras, četvrti put otkako je Velimir Zajec zajahao u sedlo maksimirskog kluba. Prema informacijama iz kluba, Nikola Hanžel odlučio je napustiti Maksimirsku 128.

Hanžel je vlasnik Lana Grupe iz Karlovca čiji se natpis isticao na prsima igrača Modrih. Dodajmo da se radi o jednom od vjernijih suradnika Mirka Barišića. Zasad nema informacija o tome hoće li Lana Grupa i dalje ostati sponzor zagrebačkom klubu.

Priopćenje Dinama prenosimo u cijelosti:

''Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segment kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.

Xavi Svijet bruji o velikom preokretu u Barceloni: Laporta je uspio slomiti Xavija divider

Osim toga na sjednici se raspravljalo o aktualnim temama u radu kluba, a na posebnoj točki podnesen je izvještaj o radu Odbora za sponzorstvo. Na sjednici IO prihvaćen je prijedlog za imenovanjem Hrvoja Balena u Odbor za financijska i organizacijska pitanja, kao i Vladimira Gašparovića u Odbor za izgradnju stadiona.

Članovi IO primili su na znanje i izjavu dosadašnjeg člana Skupštine Nikole Hanžela o ispisivanju iz članstva u Dinamu. Napominjemo kako će sutra u 9 sati biti organizirana konferencija za medije na kojoj će sportski direktor Marko Marić medijima pobliže objasniti sportsku politiku kluba prezentiranu na sjednici IO.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider