Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dogovor već pao?

Niko Kranjčar vraća se na 'otok' u velikom stilu

Niko Kranjčar mogao bi se vrlo brzo vratiti iz SAD-a u koji je otišao prije svega par mjeseci...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar mogao bi se ovoga ljeta vratiti u britanski nogomet, točnije u legendarni škotski klub Glasgow Rangers. Menadžer Mark Warburton bio je prošloga tjedna u New York na pregovorima s tamošnjim klubom našeg igrača - NY Cosmosom.

Strateg Rangersa navodno se i sastao u četiri oka s Kranjčarom kako bi dobio direktan odgovor želi li se naš igrač vratiti na 'otok'. Podsjetimo da je Kranjčar igrao u Engleskoj, sve pod vodstvom Harrya Redknappa, u Portsmouthu, QPR-u i Tottenhamu prije nego li je otišao u kijevski Dinamo. Prije svega dva mjeseca potpisao je ugovor s Cosmosom nakon što je Dinamo raskinuo ugovor s njim.

"Ne čudi me što su Rangersi zainteresirani za Niku. Odličan je igrač, sjajan tehničar, ali i dobar čovjek. Bio sam mu menadžer tri puta te ga jako dobro poznajem. Treba samo provjeriti koliko je spreman, no svakako bi bio pojačanje za Rangerse", rekao je Redknapp.

Bivši igrač zagrebačkog Dinama i splitskog Hajduka mogao bi tako postati treći Hrvat koji će zaigrati u dresu Glasgow Rangersa nakon Dade Prše i Nikice Jelavića.

Osim Kranjčara Warburton od iduće sezone, u kojoj se Glasgow vraća u najviši rang škotskog nogometa, želi u sredini terena i Joeyja Bartona, 33-godišnjeg bivšeg engleskog reprezentativca. Menadžer i njegov pomoćnik Davie Weir upoznali su ga proteklih dana s klupskom infrastrukturom, te se vjeruje da je sve dogovoreno.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider