Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
naveo savršeni primjer

Perišićev dolazak u Bayern loše odjeknuo, Kovač stao u obranu: "Ne radite od njega lošeg igrača"

Iako još nije službeno igrač Bayerna, sama činjenica da je prošao liječnički pregled u bavarskom divu nije dobro odjeknula među kritičarima.

Niko Kovač (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Trener minhenskog Bayerna Niko Kovač stao je u obranu Ivana Perišića nakon što je naišao na brojne kritike zbog transfera koji će biti potvrđen u nadolazećim satima. Perišić (30) je stigao iz Intera za 5 milijuna eura na posudbu, a Bayern će idućeg ljeta imati pravo prvokupa u visini 20 milijuna eura.

Perišić je danas prošao liječnički pregled u Munchenu, što je i sam potvrdio.

"Prošao sam liječnički i dat ću sve za Bayern."

Ivan Perišić prošao liječnički i postao novi igrač bavarskog diva - Bayerna! Ivan Perišić (Foto: AFP) Ivan Perišić (Foto: AFP) Ivan Perišić (Foto: AFP) Ivan Perišić u zagrljaju suigrača (Foto: AFP)

Novinari su postavljali pitanje Kovaču zbog čega dovodi igrača koji ima 30 godina, a ne nekog mlađeg poput Leroya Sanea, koji je uoči transfera iz Manchester Cityja ozlijedio ligamente koljena.

"Vaša pitanja nisu na mjestu. Govorite o njemu kao o lošem igraču, a on to nije. Stefan Effenberg je s 30 godina stigao u klub i donio Bayernu Ligu prvaka. Moramo prestati gledati na godine igrača i više se koncentrirati na ono što donose momčadi", kazao je Kovač.

Iako je prošao liječnički pregled, Kovač je otkrio da su još preostali sitni detalji u sklapanju ugovora s Perišićem. Pretpostavlja se da Bayern nije želio na dan utakmice DFB Pokala objaviti vijest da je doveo igrača.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider