Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve je moguće

Niko Kovač ima dvije ponude na stolu: Želi ga Everton, ali i jedan njemački klub

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač jedan je od favorita za klupu engleskog Evertona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je krajem prošle godine dobio otkaz u Monacu, Niko Kovač mogao bi ubrzo pronaći novi posao, i to u engleskom Evertonu.

Čelnici engleskog premierligaša odustali su od Vitora Pereire i okrenuli se novim imenima, otkriva engleski Daily Mail.

Navodno je uprava kluba pritisnula vlasnika Farhada Moshirija, koji je u prošlosti znao ishitreno angažirati ili otpustiti trenera, da kontaktira alternativne opcije i dogovori intervju s njima.

Tako se, osim Nike Kovača, Rudija Garcie i Franka Lamparda, spominje ime proslavljenog engleskog reprezentativca, a sada trenera Derby Countyja Waynea Rooneyja, koji bi mogao zasjesti na klupu Evertona, ali samo kao privremeno rješenje, i to do kraja sezone. Poput Ralfa Ragnicka na klupi Manchester Uniteda.

Mogao bi se vratiti u Njemačku

U svakom slučaju, Kovač će dobiti poziv Evertona da uskoro prezentira svoje ideje, a u konačnici je sve moguće. Ipak iza sebe ima iskustvo rada u Eintrachtu, Bayernu, Monacu, ali i u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji...

Međutim, danas se pojavila opcija da se Niko Kovač vrati u Bundesligu, i to na klupu berlinske Herthe. Navodno je sadašnji trener Tayfun Korkut tek prijelazno rješenje, a to potvrđuje i činjenica da ima ugovor samo do kraja ove sezone, pišu njemački mediji.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider