Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"
Nogomet
Flyknit tehnologija

Nike predstavio novi model kopački: Tiempo Legend 7

Predstavljen je najnoviji model u Nike kolekciji Tiempo kopački: Tiempo Legend 7. Model je osjetno lakši od prethodnih modela za čak 22%.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nike je u Moskvi predstavio novi model kopački Tiempo Legend.

''Sve počinje premium kožom i završava Nike Flyknit tehnologijom. Dizajnirajući Tiempo Legend 7, integrirali smo Flyknit kako bi prilagodba stopalu bila maksimalna'', izjavio je Vianney de Montgolfier, dizajner nogometne opreme u Nikeu.

Rezultat je kopačka sa poboljšanim pripijanjem uz nogu i komforom s 22% više lakoće u usporedbi s prethodnim modelima.

Flyknit tehnologija kao sastavni dio Tiempo Legend 7

Flyknit tehnologija u središnjem dijelu kopačke izrađena je od Flywire konopaca koji se mogu prilagođavati s obzirom na potrebe korisnika. Strateški postavljen i fleksibilan Flyknit proteže se i kroz područje jezika i sa svojim jastučićima štiti gornjište. Na taj način kopačke dulje ostaju u njihovom originalnom obliku.

Dizajnerska inovacija kao imperativ

Kako bi se spriječilo pretjerano razvlačenje na prednjem dijelu kopačke, Nike je razvio Fit-Mesh - ujedno i novitet u Tiempo Legend 7 modelima. Što je veći pritisak unutar kopačke, to je veća zategnutost i stabilnost stopala.

Za još veću udobnost, Nike je u prednji dio kopačke Tiempo Legend 7 je integrirao mekanu kožu bez šavova. Spojena samo s tankom pjenom pruža udobnost, kontrolu nad kretanjem i harmoničan kontakt kopačke i lopte.

Tiempo Legend 7 inspiriran je privrženosti svojih igrača i dugogodišnjih korisnika.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider