Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
posebna veza

Nikad objavljene snimke: Neymar presretan stigao u Real

U dokumentarnom serijalu o najboljem brazilskom nogometašu Neymaru viđene su dosad neobjavljene snimke.

Galerija Neymar s 13 godina u Realu (Screwnshot NJR10.doc) Neymar s 13 godina u Realu (Screwnshot NJR10.doc) Neymar s 13 godina u Realu (Screwnshot NJR10.doc) +2 Neymar (Foto: AFP)

Zvijezda Paris St-Germaina Neymar ima posebnu vezu s Real Madridom iako nikad nije u njemu zaigrao. Brazilac je uvijek bila velika želja Realova predsjednika Florentina Pereza koju nikad nije uspio ostvariti.

Prvi kontakti s tada 13-godišnjim brazilskim čudom od djeteta ostvareni su pred sam kraj prvog mandata tvorca tadašnjih Galacticosa. U sezoni 2005./2006. mali je Neymar stigao u Madrid s ocem, a nikad objavljene snimke možemo vidjeti u dokumentarnom serijalu čija se druga sezona upravo prikazala.

Neymar Jr. fotografirao se u svlačionici Reala, a posebno je bio oduševljen mjestima na kojima se presvlače njegovi slavni sunarodnjaci Ronaldo, Robinho, Cicinho i Julio Baptista.

Neymar ruši Wevertona (Screenshot) Tinejdžer posramio Neymara, zvijezda PSG-a ga "posložila" na travnjak divider

Trebao se pridružiti generaciji u kojoj je bio i Dani Carvajal, ali nije došlo do dogovora. Reagirao je i gazda matičnog mu Santosa te ocu obećao stan i dugogodišnji ugovor, novi poseban status za njegova sina u klubu. Za tada još uvijek siromašnu obitelj to je bila bolja ponuda od Realove.

Novu bitku, ovaj put mnogo ozbiljniju, Perez je izgubio 2013. godina kada je bivši predsjednik Barcelone Sandro Rosell uspio preoteti Neymara Realu. Već su imali potpisan neobvezujući ugovor, ali priča kaže kako su čelnici Barce s 40 milijuna eura ''ispod stola'' odveli Neymara na Camp Nou.

Perez u svojoj glavi i dalje nije odustao iako mu je nova opsesija Neymarov suigrač Kylian Mbappe.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider