Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
postigao hat-trick

Nije zabio dvije i pol godine, ali je u razmaku od šest tjedana dobio troje djece s tri žene!

Saido Berahino ostvario je zanimljiv "pothvat" koji nema veze s nogometom zbog kojeg je plaćen 70 tisuća funti tjedno.

Saido Berahino (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Postigao je dva pogotka u posljednje dvije i pol godine, ali je zato pravi majstor u spavaćoj sobi! Saido Berahino (25) postao je, prema pisanju britanskih tabloida, otac troje djece s tri različite žene u razmaku od svega šest tjedana, odnosno mjesec i pol dana!

Berahinova bivša zaručnica Stephania Christoforou rodila je dečkića Costu 30. svibnja, njegova bivša djevojka Chelsea Lovelace rodila je djevojčicu Aniyu Marie 17. srpnja, a ovih se dana javila i treća djevojka koja tvrdi da je 15. srpnja rodila dijete čiji je otac nogometaš Stoke Cityja.

Prvo dvoje spomenute djece već ima njegovo ime na rodnom listu pod rubrikom "ime oca", a sada navodno i treće, neimenovana žena traži od suda da se nogometaš Burundija navede kao otac i na rodnom listu njezina djeteta.

Još u lipnju prošle godine Berahino je objavio zaruke sa Stephanie Christoforou, koje su nekoliko mjeseci nakon toga raskinute jer ga je ona uhvatila kako u njihovu kuću pokušava uvući manekenku i bivšu djevojku Chelseaju, i to dok je ona bila kod kuće!?

Da je aktivniji u spavaćoj sobi nego nogometnom travnjaku, otkrila je i 39-godišnja majka troje djece, koju je Berahino "ugostio" kod sebe u kući. Nakon seksa izbacio ju je iz svog doma jer se našalila na temu njegova nogometnog posta.

"Rekla sam mu da moja kćer igra FIFA-u i da više zabija na igrici nego u stvarnom životu", ispričala je za jedne engleske novine posljednja spomenuta djevojka.

Na travnjaku mu baš i ne ide, ali je zato u spavaćoj sobi postigao hat-trick...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider