Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
traži ga "pola" Italije

Zabio novi pogodak za Italiju, a potom preciznim udarcem "skinuo" sakupljača lopti

Nico Barella postigao drugi pogodak u kvalifikacijama Eura iz isto toliko utakmica, te "usput" pogodio dječaka u glavu.

Nicolo Barella (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Reprezentacija Italije slavila je kod Grčke u sklopu 3. kola skupine J kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo iduće godine. Bilo je 3:0, a sva tri gola pala su u razmaku od 10 minuta igre u prvom poluvremenu.

Veznjak Cagliarija Nico Barella postigao je prvi pogodak na susretu u 23. minuti susreta, koji je obilježio i jednim preciznim udarcem izvan granica nogometnog igrališta.

Naime, u jednom pokušaju ubacivanja u sredinu, s desne strane šesnaesterca, Barella je pogodio igrača Grčke, od kojeg se lopta odbila ponovno u njega i otišla u gol-aut. To je naljutilo talijanskog reprezentativca koji je loptu refleksno udario nakon toga, a ona je odsjela na glavi dječaka koji je sakupljao lopte, te ga polegnula na tlo.

Barella je odmah preskočio reklame i došao podići dječaka, te mu se istovremeno ispričati. Neoprezan potez, ali u konačnici sportska i ljudska gesta mladog talijanskog veznjaka kojeg želi pola talijanskih velikana u idućoj sezoni.

Inače, bi mu je to drugi nastup u kvalifikacijama za odlazak na Euro i drugi pogodak u dresu Azzurra. Sveukupno je do sada upisao šest nastupa za talijansku reprezentaciju.

Video možete pogledati ovdje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider