Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
danci u šoku

''Zločestom dečku'' danskog nogometa upali u stan i upucali ga!

Nicki Bille Nielsen preživio je napad u kojem je ranjen iz sačmarice.

Nicki Bille Nielsen (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Na sam Božić teže je ranjen danski nogometaš Nicki Bille Nielsen, pišu danski mediji. 30-godišnjak je preživio, kažu, pokušaj ubojstva sačmaricom nakon obračuna s trojicom napadača.

Nilsen se oporavlja u bolnici i nije životno ugrožen jer je dobio tek prostrijelnu ranu u ruku, ali neki su cijelu stvar okarakterizirali kao svojevrsno božićno čudo. Napadači su brzo uhićeni.

Nielsen je poznat kao zločesti dečko danskog nogometa. Trenutno je bez kluba, a igrao je za niz klubova poput Villarreala, Elchea, Rayo Vallecana, Rosenborga, Eviana, Lecha i tako dalje. Ima i tri nastupa za dansku reprezentaciju te jedan postignuti pogodak.

Poznat je zbog problema sa zakonom koji traju kroz cijelu njegovu karijeru. Radio je probleme u Norveškoj, u Danskoj je uhićen zbog napada na policajce, a ovog je ljeta proveo mjesec dana u pritvoru u Monte Carlu zbog napada na djevojku i posjedovanja kokaina.

Njegov posljednji klub, Lyngby Boldklub otpustio ga je u listopadu nakon što je završio na policiji zbog prijetnji. Posljednji u nizu incidenata bio je napad i ranjavanje u njegovom stanu u Kopenhagenu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider