Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"pružio mi je ljubav"

Neymar drhtavog glasa i sa suzama u očima govorio o Messiju i povratku u Barcelonu

Ponajbolji nogometaš svijeta Neymar nije mogao suspregnuti suze nakon pitanja o Lionelu Messiju i povratku u Barcelonu.

Neymar sa suzama u očima (Screenshot)

Neymar se ovih dana odmara u Brazilu, odnosno oporavlja od ozljede stopala, iste one koju je imao i lani kada je morao prerano zaključiti sezonu.

Brazilac je u razgovoru za emisiju Spectacular Esporte progovorio o svom vremenu u Barceloni i odnosu s Leom Messijem. Neymar je bio vrlo emotivan u tom razgovoru i gotovo da se osjetio njegov žal što više nije u istoj momčadi s Argentincem.

"Svima govorim isto. Kada mi je najviše trebala pomoć, najbolji nogometaš svijeta pružio mi je ljubav", rekao je emotivni Neymar.

Bilo je mnogo govora o tome da bi se Brazilac želio vratiti u Barcelonu te da je čak kontaktirao s Messijem i Luisom Suarezom, koji također žele njegov povratak.

"Teško, jako teško će se to dogoditi, da budem iskren. Leo je bio vrlo bitna osoba za mene u Barceloni. Kada sam tek stigao, rekao mi je: 'Ovdje sam da ti pomognem.' Uvijek mi je govorio da se nemam čega bojati u klubu, da budem sretan i slobodan kao što sam bio u Santosu i da mu se javim vezano za bilo što", ispričao je Neymar, drhtavog glasa i sa suzama u očima.

Zbog spomenute ozljede stopala Neymar će propustiti obje utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda. Srećom za njega, PSG je slavio u prvoj utakmici na Old Traffordu s 2:0 te je vrlo blizu prolasku u četvrtfinale, za koje bi Brazilac trebao biti spreman.

"Dva sam dana proveo kod kuće nakon ozljede i plakao. Ozljeda me ponovno košta jako puno vremena izvan travnjaka."

Neymar ima ugovor s PSG-om do ljeta 2022. godine. Ove je sezone u 23 nastupa postigao 20 pogodaka i upisao 11 asistencija.

Zvali su je seks-maratonka nakon skandala na Igrama, a napokon je sve otkrila: Spomenula i Bolta Ingrid Oliveira (Foto: AFP/Instagram)) Ingrid Oliveira (Instagram) Ingrid Oliveira (Instagram) +23 Ingrid Oliveira (Instagram)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider