Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
potegao iz svlačionice

Pogledajte ovu Neymarovu majstoriju: Kakav osjećaj za loptu...

Brazilski reprezentativac Neymar posljednjih mjeseci ima čudesan osjećaj za loptu, a to je pokazao i uoči utakmice protiv Paragvaja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilska nogometna reprezentacija na milimetar je od plasmana na Svjetsko prvenstvo u Rusiju iduće godine. Za matematičku potvrdu osvajanja najmanje četvrtog mjesta, posljednjeg koje direktno vodi u Rusiju, joj treba još šest bodova, a prilika za prva tri imat će u noći s utorka na srijedu kada će ugostiti Paragvaj.

Brazil je prije nekoliko dana slavio u gostima kod Urugvaja, a jedan od četiri pogotka u pobjedi 4:1 postigao je napadač Barcelone Neymar. Brazilac je u sjajnoj formi, dobro je raspoložen i nevjerojatno osjeća loptu što je pokazao i na otvorenom treningu pred 15 tisuća navijača.

Pri odlasku s travnjaka na kojem je reprezentacija trenirala Neymar je uzeo loptu, otišao u gol-aut otprilike pet metara, okrenuo se prema golu i čudesnim "felšom" poslao loptu u mrežu na oduševljenje okupljenih navijača. Kao da Paragvaj, koji je i dalje u igri za plasman na Svjetsko prvenstvo, nema dovoljno razloga za brigu uoči gostovanja u Brazilu...

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider