Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sad si ga iritirao...

Neymar ipak cijelom svijetu priznao: ''Ponekad dijete u meni oduševi svijet, a ponekad ga iritira''

Ismijavan zbog glume i pretjeranih reakcija na prekršaje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, brazilski napadač Neymar priznao je da "pretjeruje"

Galerija Neymar na tlu (Foto: AFP) Neymar (Foto: AFP) Neymar (Foto: AFP) +3 Neymar (Foto: AFP)

U reklami snimljenoj za sponzora u kojoj se predstavlja kao "novi čovjek" i traži pomoć od navijača u svojoj transformaciji, jednostavno je priznao da zna pretjerati.

U 90 sekundi dugačkom videu koji je objavljen na društvenim mrežama i na brazilskoj televiziji, Neymar je pokušao vratiti fanove koji su kritizirali njegovo ponašanje.

"Klinovi na mom listu, koljeno u leđima, noga na mom stopalu", rekao je.

"Možete misliti da pretjerujem i ponekad stvarno pretjerujem. No činjenica je da patim na terenu.U meni još uvijek čuči dijete. Ponekad ono oduševi svijet, a ponekad iritira svijet", dodao je igrač PSG-a.

Brazil je izgubio u četvrtfinalu SP-a od Belgije, a navijači su Neymaru zamjerali njegovo bacanje i prevrtanje na terenu te lažne suze kojima je pokušao od sudaca iznuditi prekršaj.

Bivši igrač Santosa i Barcelone, koji je u veljači pretrpio ozbiljnu ozljedu stopala te se vratio na nogometne terene nekoliko dana prije početka SP-a, navijačima u Brazilu kazao je da radi na tome da postane bolja osoba i da se pokušava razračunati s razočaranjima koja mu je donio nogomet.

"Kada se čini da sam nepristojan, to nije zato što sam razmaženo dijete, nego zato što se nisam naučio nositi s frustracijama", govori Neymar u videospotu.

"Potrebno mi je vrijeme da prihvatim vašu kritiku, potrebno mi je vrijeme da pogledam u ogledalo i da se pretvorim u novog čovjeka. Ali ja sam ovdje, s novim licem i otvorena srca. Ja padam, ali samo oni koji padaju mogu ustati. Možete nastaviti bacati kamenje na mene ili možete ostaviti kamenje i pomoći mi da ustanem. Kada stojim na svojim nogama, cijeli Brazil stoji uz mene.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider