Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Imaju druge planove

Saudijski milijarderi ne mogu baš sve kupiti novcem: Newcastle ponudio vreću novca uspješnom dvojcu, stigla je odbijenica!

Newcastle United je u potrazi za sportskim direktorom i trenerom, a među kandidatima su se pojavili Overmars i Ten Hag.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su za 300 milijuna eura otkupili Newcastle United od navijačima omraženog vlasnika Mikea Ashleyja, saudijski milijaderi okrenuli su se slaganju kadrovske križaljke.

Među brojnim kandidatima za mjesto sportskog direktora isplivalo je i ime Marca Overmarsa, sportskog direktora Ajaxa koji u paru s trenerom Erikom Ten Hagom radi sjajan posao.

Trenutno su prva momčad nizozemskog prvenstva s čudesnom gol razlikom 31-8, dok u Ligi prvaka drže prvo mjesto u skupini s Borussijom Dortmund, Sportingom i Bešiktašem. U najelitnijem europskom natjecanju ostvarili su maksimalni učinak, imaju devet bodova iz tri susreta i gol razliku 11-1.

Zbog toga je spomenuti dvojac, Overmars-Ten Hag zanimljiv bogatim vlasnicima engleskog premierligaša koji mogu istresti vreću novca na stol. Tako su 51-godišnjem Ten Hagu ponudili 13 milijuna eura godišnje plaće s kojom bi postao treći najplaćeniji trener u Engleskoj, ali stigla je odbijenica, otkriva Daily Mail.

Ten Hag želi ostati u nizozemskom klubu i odvesti klub do završnice Lige prvaka, a jednako razmišlja i Overmars koji je, navodno, odbio ponudu ambicioznog premierligaša.

Podsjetimo, prije tjedan dana novi su vlasnici otpustili Stevea Brucea koji je vodio Newcastle od srpnja 2019. godine. Trenutno su 19. momčad engleske Premierlige.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider