Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljiva ideja

Bogati vlasnici Newcastlea kreću u napad na naslov prvaka: Cijeli projekt temelje na jednom vrataru

Newcastle je dobio najbogatije vlasnike na svijetu koji žele dovesti nekoliko poznatih nogometaša.

Keylor Navas protiv Neymara (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon godina čekanja ispunila se velika želja navijača Newcastlea, dosadašnji vlasnik Mike Ashley prodao je klub investicijskom fondu iz Saudijske Arabije za 305 milijuna eura.

Ovom transakcijom Newcastle je dobio najbogatije vlasnike u svijetu nogometa koji, dakako, imaju velike planove, a sve žele započeti s jednim vratarom - Keylorom Navasom, piše Marca.

Nakon što je ovog ljeta PSG doveo najboljeg vratara i igrača Europskog prvenstva, Gianluigija Donnarrummu, nastala je velika gužva u momčadi. Za jednu poziciju bore se dva vrhunska vratara, a trener pariškog kluba Mauricio Pochettino je u velikim problemima.

Za sada je uspio podijeliti minutažu na dva vratara, ali samo je pitanje vremena kada će netko postati nestrpljiv. Iz Donnarumminog tabora pritisak je sve veći, traži se sve veća minutaža za jedinicu "Azurra", a najveći gubitnik mogao bi biti upravo Navas.

gol expired Igrač Newcastlea je dolazak Saudijaca proslavio ovom fotografijom: Narugao se najvećim rivalima divider

Nažalost, to mu ne bi bilo prvi put u karijeri. Iako je sjajno branio u dresu madridskog Reala, čelnici su se odlučili na kupovinu belgijskog vratara Thibauta Courtoisa koji ga je s vremenom istisnuo iz prvog sastava, ali i kluba.

Također, na popisu imena koja se vežu uz Newcastle jest još jedan igrač madridskog Reala. Radi se o velškom reprezentativcu Garethu Baleu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider