Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pakleni centarfor

Jedan od najtraženijih napadača u Europi stiže u Premier ligu? Benfica dobila odličnu ponudu

Poslije Diega Forlana i Luisa Suareza, Urugvaj sada ima Darwina Nuneza, još jednog briljantnog napadača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izvrsni ovosezonski učinak kojeg potpisuje Darwin Nunez ne prolazi nezapaženo kod bogatijih klubova od njegove Benfica.

Urugvajski centarfor u svim je natjecanjima ove sezone postigao 32 gola (ima i tri asistencije), a predstoji mu još pet utakmica u kojima može poboljšati svoju ionako sjajnu golgetersku statistiku.

Nunez je novi veliki adut reprezentacije Urugvaja koja je u novijoj povijesti imala tri svjetski priznata napadača, Diega Forlana, Luisa Suareza i Edinsona Cavanija. U lipnju ove godine će proslaviti 23. rođendan i čini se da je pravo vrijeme za korak naprijed odnosno transfer.

Kao što rekosmo, niz klubova se spominje u kontekstu njegove nove buduće destinacije, a prvi koji je odlučio poslati ponudu je Newcastle.

Oni su se, piše francuski Footmercato, javili Benfici s ponudom od 50 milijuna funti (to je oko 60 milijuna eura) i čekaju odgovor iz Lisabona.

Newcastle će ovo ljeto potrošiti jako puno nakon što ih je prije nekoliko mjeseci kupio Javni investicijski fond iz Saudijske Arabije, slijedom čega su postali klub iza kojeg stoje najbogatiji vlasnici.

Svrake se u idućoj sezoni odmah žele pozicionirati visoko u Premier ligi, loviti pozicije koje će ih odvesti u neko od europskih natjecanja i pritom neće štedjeti, a Nuneza vide kao savršeno (i dugoročno) pojačanje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider