Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Apsolutno nevjerojatno''

Varaždinci jedini uzeli bodove Dinamu, a utakmice protiv Hajduka su pravi misterij: ''Ne dirajte Kovačevića''

Hajduk je ponovno pobijedio Varaždin koji je ponovno bio (barem) ravnopravan takmac.

Nakon što su krajem srpnja slavili u trećem kolu kao gosti, nogometaši Hajduka opet su svladali Varaždin, ovaj put na Poljudu. To što su Splićani ponovno izašli kao pobjednici u srazu s Varaždincima koji su pružili odličnu igru, bila je jedna od tema najnovijeg izdanja podcasta Utakmicu po utakmicu.

"Apsolutno je nevjerojatno da Hajduk ima dvije pobjede protiv Varaždina s obzirom kakve je dvije utakmice odigrao", istaknuo je Igor Ćurković.

"Četiri udarca u okvir, četiri gola", napomenuo je Ivan Ljubić.

"Varaždin je mogao bez problema imati šest bodova, trebao je imati četiri, morao je ima tri, a nema niti jedan", kazao je Ćurković.

"Varaždin izdominirao Hajduk bez osam prvotimaca"

"Sami su se upucali u završnici i ne paše mi narativ da netko nije zaslužio nešto u subotu. Dosta gluposti su vezali u završetku utakmice, Hajduk je napao. Pogotovo onaj prekršaj Joze Stanića uz aut-liniju u 98. minuti, praktički si im dao korner. Onda branjenje tog centaršuta, povratna lopta u peterac, to je golmanova zona. Isto tako, trojica su oko Awaziema, a on ih pregazi. Volio bih da prođe nezapaženo promjena Marija Kovačevića na poluvremenu kada je promijenio tri igrača. Sve što su doveli koriste, svi su u rotaciji."

Ćurković je još dodao:

"Izdominirali su drugo poluvrijeme bez osam prvotimaca."

Zaključno, Mateo Pukšar je apelirao na čelne ljude Varaždina da nipošto ne mijenjaju trenera.

"Oni su sad u nizu Hajduk, Dinamo pa Osijek. Moguće je da izgube sve tri utakmice, a ako se to i dogodi, ne dao Bog da netko dira Marija Kovačevića."

Cijela 12. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider