Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za anale

Nevjerojatna akcija Rooneyja: Izveo jedan od najboljih poteza karijere i donio pobjedu u sudačkoj nadoknadi

Wayne Ronney kao da se vratio nekoliko godina unatrag u nedjelju navečer u MLS-u, jer da sami nismo vidjeli što je napravio, teško da bismo u to povjerovali.

Wayne Rooney (Foto: AFP) (Foto: Afp)

32-godišnji bivši napadač Manchester Uniteda i Evertona nedavno se pridružio DC Unitedu kao potencijalno posljednjem poglavlju u svojoj karijeri. Ali ono što radi na terenu daleko je od zatvaranja poglavlja.

Naime, Rooney je u nedjelju izveo nevjerojatnu akciju kojom je svojoj momčadi donio 3:2 pobjedu nad Orlandom u sudačkoj nadoknadi, točnije u 96. minuti.

Rooney je pokazao svoj stav ''nikad nije gotovo'' te u zadnjoj minuti sudačke nadoknade prvo istrčao za protivničkim igračem u kontri koji je išao prema praznom golu, pravovremeno uklizao, povukao loptu natrag na suparničku polovicu i onda izveo čudesno dodavanje za Luciana Acostu i pobjedu svoje momčadi. Briljantno.

Bio je to spoj sjajne obrambene reakcije i vrhunskog dodavanja u stilu Davida Beckhama. I sve to u zadnjim sekundama utakmice. Spomenimo i da je Acosta postigao hat-trick za DC United, ali Rooneyjeva je akcija ono o čemu se priča.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider