Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osvojili tri boda

Bjelica najavio dvoboj s Hajdukom pa komentirao suspenziju Caktaša

Osijek je svladao Šibenik u 28. kolu Prve HNL s 3:0.

Nogometaši Osijeka slavili su na gostovanju kod Šibenika s 3:0 u susretu 28. kola Prve HNL i tako zadržali priključak za vodećim Dinamom.

Iako su dominirali u prvom dijelu susreta, Osječani nisu uspjeli zabiti pogodak, ali trener Nenad Bjelica nije gubio vjeru u pozitivan ishod utakmice.

Vratar spašavao Šibenik

"Nedostajalo nam je malo više hladnokrvnosti, malo više smirenosti u završnici. Imali smo dosta šansi, a uglavnom su ti udarci bili blokirani ili ih je vratar Šibenika obranio, ali na kraju smo uspjeli sve mirno privesti kraju", kazao je Bjelica pa se dotaknuo prvijenca Kristijana Lovrića u dresu Osijeka.

Prvijenac Kristijana Lovrića u Osijeku

"Važan nam je gol svakog igrača. Lovrić je pokušavao zabiti u posljednjih nekoliko utakmica. Danas je imao nekoliko šansi, pa nije uspio, ali uspio je iz ne znam kojeg pokušaja. Važno je da napadači zabijaju, a cijela momčad se diže".

Nakon reprezentativne pauze Hajduk stiže u goste Osijeku.

"Borba za titulu je jako zanimljiva. Četiri ekipe drže ritam, bit će zanimljivo do kraja. Sad ćemo se pripremati samo za Hajduk".

Bjelica komentirao suspenziju Caktaša

Bjelica se na kraju osvrnuo na Miju Caktaša koji se vratio u momčad nakon suspenzije.

Iako su Osječani naveli da je susret prošlog kola protiv Gorice propustio zbog ozljede, kasnije se u medijima pojavila informacija da je Caktaš zapeo u čarima noćnog života.

"Mijo je pokazao da je unutra na svakom treningu, u svakoj utakmici. Sve je utakmice, pa i ovu odigrao na visokom nivou", zaključio je.

Tablica Prva HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider