Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Mijenjaš Petkovića?"

Dinamo dovodi napadača? Hit-igrač sezone u BiH fotografirao se sa Zdravkom Mamićem

Napadač Zrinjskog Nemanja Bilbija fotografirao se sa Zdravkom Mamićem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač novog bosanskohercegovačkog prvaka Zrinjskog, Nemanja Bilbija, briljira ove sezone u tamošnjoj ligi. Zabio je čak 28 komada za momčad koju vodi Sergej Jakirović, više od čak sedam klubova Premijer lige BiH.

Jasno, imao je ogromne zasluge za novi naslov prvaka mostarskog kluba, a navijači bi ga rado vidjeli u dresu svojeg kluba i dogodine. Već je igrao u inozemstvu, a ova forma mogla bi ga ponovo poslati "van", ako ništa, vratiti ga u okvire HNL-a, a fotografija koju je nedavno objavio na Instagramu mogla bi zabrinuti navijače Zrinje.

Fotografirao se s Mamićem

Naime, fotografirao se s osuđenim bjeguncem od hrvatskog pravosuđa Zdravkom Mamićem i pojedini navijači zaključili su da ta fotografija otkriva gdje će nastaviti karijeru.

"Mijenjaš Petkovića, pravac Zagreb, nemoj samo i ti otići u Dinamo", pišu mu navijači Plemića.

U Hrvatskoj je već igrao u RNK Splitu, a Mamiću i Dinamu je vrlo prihvatljiv jer ima cijenu od samo 800.000 eura i mogao bi dobro doći u rotaciji zagrebačke momčadi, koja se ove sezone muči s realizacijom.

Zasad nema više vijesti o ovom mogućem transferu i hoće li ga uopće biti jer je Dinamo orijentiran na dovođenje drugog strijelca HNL-a, Josipa Drmića iz Rijeke.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider