Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nekoć velika nada

VIDEO Australski Hrvat se posvađao s djevojkom usred meča i odlučio – dosta je, odustajem!

Nekoć 17. igrač svijeta, Bernard Tomić, opet je dospio na naslovnice tabloida zbog svog ponašanja.

Bernard Tomić (Foto: Afp)

Bernard Tomić dospio je u centar pozornosti, ne zbog svojih uspjeha na teniskim terenima, već zbog bizarnog prekida meča.

Nekoć 17. igrač svijeta nastupio je na Challenger turniru u Little Rocku u Arkansasu protiv Yute Shimizua, a prvi set izgubio je 6:1.

Tek što je krenuo drugi set, krenuo je u prepirku sa svojom djevojom Kelly Hannah koja ga je ''podupirala'' na tribinama.

Padale su teške riječi, a Tomić je u jednom trenutku odlučio - dosta je. Odšetao je s terena i prekinuo meč, Japanac je otišao šokiran i nije znalo što se odvija.

Novak Đoković FOTO Specijalna policija upala na trening Novaka Đokovića, nastala je prava drama divider

''Bernard i njegova djevojka i dalje se nastavljaju svađati'', rekao je komentator ATP Challengersa, prenosi Fox Sports.

''Nisam očekivao da ću ovdje morati komentirati svađu para — ali evo nas. U svakom slučaju, neugodno za sve navijače ovdje, koji samo žele vidjeti malo tenisa večeras, ali ne znam hoće li to i dobiti'', nastavio je komentator.

Meč je trajao svega 23 minute, a rezultat je prilikom predaje bio 6:1, 1:0 za Shimizua. 31-godišnji Tomić danas je 247. igrač svijeta, a nekoć je bio najbolji junior i velika nada australskog tenisa.

Tomićev otac, Ivica je Hrvat iz Tuzle, a majka Adisa iz Brčkog. Rođen je u Stuttgartu, ali Tomići su 1996. preselili u Australiju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider