Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PA KAKO?

VIDEO Nedosuđeni penal o kojem bruji cijela Njemačka: Hoće li ovo pogurati Bayern prema tituli?

Eventualni gol iz tog penala donio bi Dortmundu toliko željena tri boda prema naslovu prvaka.

Bochum - Dortmund (Foto: Afp)

U prvoj utakmici 30. kola njemačkog nogometnog prvenstva Bochum i Borussia Dortmund igrali su 1:1 (1:1).

Domaće je u vodstvo doveo Loilla (5) sjajnim udarcem s 20-ak metara, a poravnao je Adeyemi (7). Iako je do kraja ostalo više od 80 minuta, rezultat se više nije mijenjao.

Vodeća Borussia sada ima 61 bod, no ostavila je mogućnost Bayernu da je pretekne u slučaju domaće pobjede protiv posljednje Herthe u nedjelju s obzirom na to da sastav iz Münchena ima 59 bodova.

Dortmund oštećen?

Bochum je pak ostao 15., ali sada ima 28 bodova, tri više od 16. Stuttgarta, koji se nalazi na poziciji koja vodi u kvalifikacije za ostanak, a četiri više od 17. Schalkea 04, koji je u zoni ispadanja.

Torcida na Maksimiru Torcida odgovorila Boysima: "Hajduk igra protiv monstruozne tvorevine, možete samo cijukati iz svojih rupa!" divider

Prema mnogima, Dortmund je teško oštećen u 65. minuti utakmice. Stoper Bochuma prekršajem je srušio Adeyemija, no sudac utakmice nije htio pokazati na penal.

Eventualni gol iz tog penala donio bi Dortmundu toliko željena tri boda prema naslovu prvaka, no sada je na potezu Bayern, koji protiv Herthe može doći na prvo mjesto.

Video situacije pogledajte OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider