Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Budno oko

Ne ispušta ga iz vida: Guardiola poslao čovjeka od povjerenja da prati Haalanda

Erling Haaland nalazi se na okupljanju norveške nogometne reprezentacije za Ligu nacija.

Pep Guardiola i Erling Haaland (Foto: Afp)

Norveški golgeter Erling Haaland sjajno je otvorio sezonu u dresu Manchester Cityja. U sedam odigranih kola engleske Premier lige 14 je puta zatresao protivničku mrežu i upisao jednu asistenciju.

Golgetersku formu je "preslikao" i na terene Lige prvaka, u dva odigrana kola upisao je tri pogotka, a od toga jedan i svom bivšem poslodavcu, Borussiji Dortmund.

Trener engleskog sastava Pep Guardiola ništa ne želi prepustiti slučaju, ostati bez Haalanda, na neko vrijeme, bio bi ogroman udarac za momčad, tako da je svom čovjeku od povjerenja dao poseban zadatak.

Mario Pafundi, član liječničkog tima  otputovao je u Norvešku gdje će pratiti Haalanda na treninzima nogometne reprezentacije. Bit će prisutan na treninzima norveške reprezentacije, kako bi Haalanda održali u optimalnoj formi.

gol expired Žestok udarac UEFA-e prema Rusiji: Izbacuju ih iz ždrijeba za Euro u Njemačkoj divider

Budući da je Haaland prošle sezone pretrpio nekoliko ozljeda, City ga želi držati pod okom cijelo vrijeme, pa i onda dok je s reprezentacijom koja se sprema za dvoboje Lige nacija protiv Slovenije i Srbije, piše engleski Daily Mail.

Pafundijev dolazak potvrdio je i norveški izbornik Stale Solbakken koji dodaje da neće raditi samo s Haalandom, već sa svim reprezentativcima na treningu.

Ovo je već postala uobičajena praksa u Cityju, nije prvi put da šalju svoje doktore na reprezentativna okupljanja kako bi pratili svoje zvijezde. Slao je Pep svoje ljude i kod Sergia Aguera, i Kevina De Bruynea, a sada i kod Haalanda.

Tablica Liga nacija

Standings provided by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider