Košarka
SPORTOVI
Košarka
drugi poraz bucksa

Sjajna partija mladog Slovenca: Dallas na krilima Dončića prekinuo crni niz

Dončić je odveo Mavse do pobjede i zakucao novi čavao u lijes Wizardsa.

Luka Dončić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Sinoć su u NBA-u odigrane četiri utakmice. Dallas Mavericksi sa 119:100 svladali su Washington Wizardse, Portland Trail Blazersi sa 118:103 bili su bolji od Milwaukee Bucksa, Charlotte Hornetsi sa 113:103 od Atlanta Hawksa, a Brooklyn Netsi sa 104:82 od Phoenix Sunsa.

Dallas je do pobjede stigao u zadnjoj četvrtini prekinuvši tako niz od šest poraza. Rookie Luka Dončić u pobjedi domaće momčadi ubacio je 23 koša uz šest skokova i tri asistencije. Kod Washingtona najbolji je bio John Wall sa 24 koša.

Portland je do domaće pobjede protiv Milwaukeeja predvodio raspoloženi CJ McCollum, koji je utakmicu završio s 40 koševa. Bucksima, koji su druga momčad Istoka, ovo je tek drugi poraz u deset utakmica od početka sezone. U redovima Bucksa najbolji je bio Giannis Antetokounmpo s 23 koša, devet skokova i šest asistencija.

Charlotte Hornetsi sa 113:103 kod kuće su pobijedili Atlanta Hawkse. Kemba Walker bio je najučinkovitiji u redovima Hornbetsa sa 29 koševa i sedam asistencija.

Brooklyn Netsi sa 104:82 svladali su Phoenix Sunse, a predvodio ih je Caris LeVert s 26 koševa. Sunsima je ovo osmi poraz u deset utakmica i zadnja su momčad Zapada. Dragan Bender nije ulazio u igru za Phoenix, koji je predvodio Devin Booker s 20 poena.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider