Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
policija spriječila najgore

Masovna tučnjava u Münchenu, Pirej gorio u sukobu navijača!

U dva od osam gradova u kojima se u utorak navečer igrala Liga prvaka izbili su navijački neredi.

Neredi u Pireju (Screenshot)

Uoči ključne utakmice za prvo mjesto u skupini B Lige prvaka između Bayerna i PSG-a u Münchenu je došlo do tučnjave njemačkih i francuskih navijača.

Kako prenose njemački mediji, do sukoba je došlo u blizini željezničkog kolodvora u bavarskom gradu. U tučnjavi je sudjelovalo 60-ak maskiranih huligana, a najmanje 30 ih je privedeno. Većina privedenih su Francuzi, a među uhićenima su i trojica Nijemaca kod kojih je policija pronašla oružje.

Prema posljednjim vijestima, jedan je francuski navijač zadobio ozljede na glavi i prevezen je u bolnicu. U München je doputovalo oko 4000 navijača PSG-a, a lokalne su vlasti ovaj ogled označile visoko rizičnim.

PSG i Bayern osigurali su plasman u osminu finala još u prošlome kolu, a jučer je odlučeno da je pobjednik skupine francuski klub zbog boljeg međusobnog omjera.

Podsjetimo, Bayern je slavio s 3:1, ali je PSG u prvoj utakmici bio uvjerljiviji i uzeo tri boda pobjedom 3:0.

Do gužve je došlo i u Pireju uoči utakmice Olympiacos - Juventus. Navijači grčkog prvaka napali su skupinu Talijana ispred stadiona Karaiskakis, a još veće izgrede spriječila je policija.

Juventus je u Pireju ulovio plasman u osminu finala pobjedom 2:0. Prošao bi i uz poraz jer je Sportingu trebala pobjeda u Barceloni, no na kraju je upisao poraz rezultatom 2:0.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider