Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Robovi huligana

VIDEO Totalni navijački kaos prekinuo utakmicu Groningena i Ajaxa, već četvrti ovakav slučaj ovaj vikend

Kad je utakmica drugi put prekinuta, nogometaši Groningena i Ajaxa odlučili su kako ne žele nastaviti.

Groningen - Ajax (Foto: Profimedia)

Problemi s huliganima nastavljaju se u nizozemskom nogometu, nedjeljna utakmica Groningena i Ajaxa prekinuta je već u devetoj minuti poslije totalnog navijačkog kaosa koji je izbio na stadionu Euroborg.

Najprije su zasuli travnjak bakljama, a pojedini navijači su se uspjeli probiti i do travnjaka pa suci nisu imali izbora nego prekinuti susret 32. kola Eredivisie. Već u šestoj minuti krenula je pirotehnika, a tri minute kasnije navijač je utrčao na travnjak s „krpom“ kojom je tražio ostavku uprave i sudac je odlučio kako je vidio dovoljno i privremeno je prekinuo utakmicu.

Poruka Ligue 1 protiv homofobije Nogometaš iz BiH odbio nositi dres s duginim bojama, klub ga izbacio iz momčadi divider

Dvadesetak minuta kasnije igrači su ponovo izašli na teren, ali novi festival pirotehnike označio je definitivan kraj susreta. Još nije poznato kako će se rasplesti ovaj cirkus, da li nastavljanjem utakmice u nekom drugom terminu ili pobjedom Ajaxa 3:0 za zelenim stolom.

Ovo je već četvrti ovakav slučaj ovaj vikend, zbog divljanja navijača prisilno su prekinuti Twente i NEC u petak, odnosno Volendam i Sparta te Utrecht i Waalwijk u subotu.

Tablica Eredivisie:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider